Tomahawk au scos un nou album – Oddfellows

tomahawk-chilling-with-a-unicorn-goatSupergrupul format din Mike Patton (Faith No More, Mr. Bungle, Fantômas), Duane Denison (Jesus Lizard, Unsemble), John Stanier (Battles, Helmet) se reunesc după 6 ani cu un nou basist Trevor Dunn (Fantômas, John Zorn, Secret Chiefs 3) pentru a scoate albumul Oddfellows.

Conform unui interviu acordat de Trevor Dunn, “albumul a fost scris de Duane, care a făcut demo-urile pe chitară, bass și tobe, apoi i le-a înmânat lui Patton care a scris melodia, versurile și a adăugat ceva orchestrație. Stanier și cu mine am apărut la repetiții și am contribuit la stil. Toate acestea au fost definitivate la înregistrare și mixaj.” (Bearded Gentlemen Music)

Denison răspunde sarcastic criticilor aduse albumului: “Un lucru aș vrea să fie clar, am vrut să fie un album amuzant, entuziast și rock, în sensul cel mai cu putință. Nu are creaturi fantastice, nu ține de petereceri în subsoluri de biserică sau petreceri hardcore rezervate numai masculilor. Nu, acest disc e menit să fie pus în cluburi uriașe cu alcool și droguri și femei la bară. Am vrut să-l facem intr-un mod care să nu fie stupid ci cu o anumită adâncime, inteligentă și perspectivă. Dacă am reușit sau nu, numai voi puteți spune.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s