TOOL sabotat de Vespa. Puscifer scoate album luna viitoare

maynardSe pare că 2013 a început într-o notă proastă în ceea ce privește aranjamentele pentru înregistrarea noul album Tool.

Conform comunicatului oficial al grupului, care după stil, limbaj și umor pare scris de măria sa Maynard, “în mare parte acest lucru se datorează unui „minor” accident pe un scuter Vespa (cauza fiind condițiile de drum alunecoase) al unui membru al trupei, care a rezultat în mai multe coaste rupte și un umăr dislocat. Din cauză că impactului fizic a implicat un instrument muzical, s-au pierdut nouă zile de repetiții. ”

Coincidență sau nu, se continuă în comunicat, cu câteva zile înainte, o altă persoană legată de Tool a ajuns la spital după ce s-a accidentat la Holywood cu al său Vespa.

Anonimele persoane implicate se recuperează bine, astfel încât sesiunile s-au reluat pe 21 ianuarie, dar știri despre cum progresează lucrurile nu vom avea decât la sfârşitul primei săptămâni din februarie.

Până atunci, Puscifer rulează bine, anunțând mai multe date de concerte in Australia, America de Sud si State, dar și un nou EP –  ‘Donkey Punch the Night’ urmând să se lanseze pe 19 februarie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s