Ultimul film al fraților Coen – plimbare prin folkul american al anilor ’60

Inside-Llewyn-Davis-trailerSuntem abia la începutul anului și fratii Coen au anunțat deja ceea ce pare a fi unul dintre cele mai așteptate filme din 2013, “Inside Llewyn Davis“. Personajul ce dă titlul filmului este un artist ce sosește în Greenwich Village în căutarea succesului propriu pe scena muzică folk a aniilor ‘60. Inițial s-a crezut că filmul este inspirat din viața lui Dave Van Ronk, cântărețul de folk  supranumit „Mayor of MacDougal Street”, figură important pentru acest gen; o biografie a sa a servit drept documentație pentru film.

Joel și Ethan Coen au declarat într-un interviu în The New York Times că nu s-au grăbit deloc să termine filmul pentru Oscar, dar preconizează să-l prezinte ca debut la Cannes in mai. Deși nu este un musical, “Inside Llewyn Davis” este construit în jurul spectacolelor de folk ce puteau fi auzite în cafenelele îmbâcsite din Village, într-o vreme în care Bob Dylan, ce apare și el cumva în film, era la început de carieră.

Muzica este produsă de T-Bone Burnett, cel care a produs coloana sonoră și la O Brother, Where Art Thou? și The Ladykillers.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=LFphYRyH7wc

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s