Phil Anselmo anunță titlul și data lansării primului său album solo

Cariera lui Phil Anselmo este strâns legată de Pantera, Down și Superjoint Ritual. Anul acesta face pași importanți spre cariera solo, ce-i drept alături de The Illegals – chitaristul Marzi Montazeri și bateristul Jose Manuel ”Blue” Gonzales. În ianuarie a colaborat pentru un split EP cu thrasherii texani Warbeast. Pentru 16 iulie anunță un albumul întreg la casa de discuri proprie, Housecore Records.

Philip-H-Anselmo-The-Illegals-Walk-Through-Exits-Only”Walk Through Exits Only” promite a fi un disc tipic Anselmo, acesta fiind și co-producător. Discul e înregistrat în studiourile sale din New Orleans, Nodferatu’s Lair.

Nu este vorba despre disc de thrash sau heavy metal la normă. Este un album plin de mânie, așa cum numai eu aș fi putut face.” declară Phil. ”Pe acest album nu mă joc cu cuvintele, nu există nici un mesaj ascuns. Totul este la vedere, sub ochii voștri.

Setlistul va conține opt piese, printre care cea care dă titlul albumului, ”Walk Through Exits Only”, ”Battalion of Zero” și ”Usurper’s Bastard Rant”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s