INTERVIURI

Michael Gira: Arta Swans, “experienţă totală” pe dublul album The Seer 

swansThe Seer, noul album dublu care a urmat reuniunii și reîntoarcerii în studio în 2010 a grupului Swans, este un spațiu în care, după spusele lui Michael Gira, este menită să hoinărească o „experiență totală”. Dens, dar fără să piardă spiritul direct, albumul se întinde pe două ore de peisaje acustice în continuă schimbare. Reprezintă o lucrare ce trebuie savurată secundă cu secundă, până la pierderea rațiunii în repetițiile ei înșelătoare. (citește tot interviul)

Interviu cu Ab Baars si Ig Henneman (Preluat de pe NEBULOASA): „Oamenii nu mai stiu sa asculte muzica”

“Au venit oameni la noi, dupa concerte, si ne-au spus ca muzica pe care o facem nu e de ascultat oricand. Unii chiar ne-au spus ca nu pot spala vase pe muzica noastra.”, continua Ig Henneman. “Cred ca problema in ziua de azi e ca toata lumea e foarte grabita si nu se mai intampla ca pe vremuri, cand iti luai un disc, te puneai in fotoliu si ascultai. Oamenii nu mai stiu sa asculte muzica, o asculta intotdeauna cand fac si altceva”, zice Ab, cu amar in glas. (citește tot interviul)

Interviu cu Eugen Gondi – partea I (Preluat de pe JAZZCOMPAS )

Eugen Gondi, unul din marile repere ale jazz-ului românesc. A cântat cu mai toți muzicienii de jazz români, atât în România cât și în străinătate. A debutat cu Paul Weiner și a apărut pe scenele de jazz din Timișoara, Ploiești, Sibiu, București, San Sebastian, Varșovia, Prerov, Ljubljana, Viena, Amsterdam etc. Plecat de 20 de ani în Olanda, locuiește actualmente (2013) în Amsterdam. (citește tot interviul)

John Lydon despre reuniunea Public Image LTD., de ce ”A vota pentru Romney înseamnă să fii complet idiot!” – interviu exclusiv pentru Diffuser.fm, de Shauna Farnell

John Lydon, aka Johnny Rotten, rămâne fidel declarației făcute în 1978 după ce a creat grupul post-punk Public Image Ltd.: ”Nu voi fi proprietatea nimănui.” Grupul a lansat în mai anul acesta ”This Is PiL”, primul lor album în 20 de ani, la propria casă de discuri și fostul vocal și simbol punk al grupului Sex Pistols este hotărât să rămână independent. (citește tot interviul)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s